Karol Sevilla: Ja sam pitala Emilia da li on želi da mi bude dečko!

Karol Sevilla zna šta hoće, i ne čeka da je bilo ko šta pita! Mlada umetnica odnedavno je u vezi sa svojim kolegom Emilion Osoriom, a kako ona ističe, nije joj bilo teško da mu kaže kako joj se on sviđa. Karol dodaje i kako su njih dvoje u vezi već neko vreme, ali da su to krili od svih dok ne budu sigurni da će im veza potrajati.

“Već smo zajedno od ranije, ali nismo želeli da ta informacija dospe u javnost. Tad smo bili raskinuli, ali život nas je još jednom spojio, mislim da se sad jako dobro razumemo.” priča ona, a prenosi Univision. Karol je takođe priznala da je ona bila ta koja je prišla Emiliu i rekla mu da želi da oni ponovo pokušaju.

“Ono što mogu da kažem jeste da je istina kako sam ja njega pitala da mi on bude dečko”, priča Karol kroz smeh. Ona ističe i da bi devojke nekad trebalo da imaju hrabrost da priđu prve. “Mi žene takođe to možemo. Biti sposoban da shvatiš da i žene mogu da priđu je tako dobar osećaj.

Karol ističe i da su je Emiliovi roditelji već prihvatili! Njegov tata Juan meni dođe kao tata. Jako je dobar prema meni kao i njegova mama, dobro su me primili u svoj dom i mislim da razumeju koliko obožavam njihovog sina. Oni su sjajni budući tast i tašta. Umirem od smeha u društvu njegove mame, ona mi dođe kao mama, bukvalno. Puno mi pomaže savetima, kako bih ostala fokusirana”, zaključuje Karol.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.