Karol Sevilla: Hoću duet sa Lali!

Ova godina biće baš radna za Karol Sevillu koja će nas i posetiti za samo dva meseca, a govoreći za argentinski Infobae ona je otkrila malo više o svojim planovima, ali je napravila spisak zvezda sa kojima bi najradije snimila pesmu ukoliko joj se ikad ukaže prilika za tako nešto.

“Volela bih da snimam sa Lali! Ja je ne znam lično ali volim je, mislim da je jako otvorena devojka koja se uvek bori za sopstvene snove i to mi se dopada, identifikujem se sa njom”, priča ona i dodaje još dva imena na listu – Sofiu Reyes i Marca Anthonyja. Ona ističe i da joj je plan da se ne zaljubi u narednom periodu!

“Nisam spremna na to! Sad treba da nađem sebe i da se fokusiram na projekte, zaljubljena sam u svoj posao”, ističe ona, pa objašnjava šta tačno želi. “Želim da stvorim novu Karol, ali korak po korak, moj san je da postanem solista i objavim novi album koji će biti miks, popa, roka, latino zvuka, balada i salse. Ne želim da ostanem u samo jednom žanru!”

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #114 - Prva nedeljna lista u 2018. godini!

3 thoughts on “Karol Sevilla: Hoću duet sa Lali!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.