Karol Sevilla: Čudno je što imam dečka!

Karol Sevilla nedavno je na Instagramu potvrdila da je u vezi sa svojim kolegom Emiliom Osoriom, a mlada umetnica ističe da se ni sama nije navikla na to! U intervjuu za Radio Mitre, ona je po prvi put govorila o novom poglavlju svog ljubavnog života, ali i trenutno aktuelnom singlu.

“U vezi sam i da budem iskrena, to mi zvuči čudno da kažem. U svim intervjuima sam uvek govorila kako sam singl i to je nešto što mi je promenilo život. To je način da pronađem balans između mog privatnog života i života kao umetnice”, objašnjava Karol.

“Ja sam uvek ostavljala moj lični život po strani, sve dok nisam došla do tačke kad je potrebno da živim svoj život, i nije sve u poslu. I Emilio se skroz posvetio ovome. On me prati po intervjuima, a ja pratim njega. Srećna sam što mi oba života funkcionišu.

Delu njenih fanova Emilio se ne dopada, a ona kaže kako ih razume. “Fanovi žele da budem sa ljudima koje oni vole. Ima onoih koji podržavaju, ali i onih koji to ne čine. To je deo procesa i čini mi se da oni odrastaju. Mene ne pogađaju kritike, smejem se tome ali mi je i tužno što me ne podržavjau na mnoge načine.”

“Većina me razume i zna kako sam srećna. Emilio je blesav, ima veliko srce i kao čovek, svakog dana me nešto nauči. Nikad nisam bila sa nekim ko me toliko poštuje i ceni me kao ženu. Ponaša se prema meni kao prema princezi”, zaključuje Karol.

Pročitajte još  Karol Sevilla napustila seriju pred snimanje, razbesnela producenta!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.