Kardashiani objavili tradicionalnu božićnu fotku, ali bez jedne od sestara!

Kardashiani objavili tradicionalnu božićnu fotku, ali bez jedne od sestara!

Svake godine Kardashiani i Jenner naprave zajedničku fotku za Božić, a tradicija se nastavila i ovog puta. Ipak, dok su Kourtney, Kim, Kylie i Khloe bile prisutne, bez muževa i momaka, ali sa svojom decom, Kendall Jenner misteriozno je izostala! Iako je već godinama biju glasine da voli da se distancira od ostatka familije koji je u rijaliti vodama, Kim tvrdi da je istina ipak drugačija.

Na slici je inače i Dream Kardashian, ćerka Roba Kardashiana, a Kim kaže da su jedva stigli da urade fotku. “Ove godine smo bukvalno dočekali poslednji momenat”, tvitovala je ona. “Rasporedi su nam se menjali, moj muž je stalno putovao. Međutim, shvatili smo da smo se odjednom našli na okupu, pa smo pokupili i svu našu decu.” Ona objašnjava i zašto nema Kendall. “Kendall i mama su odjurile na sastanak, tako da je ovo najbolje što možemo. Tu smo svi koji smo mogli da dođemo!”

Kendall se u međuvremenu oglasila, pa je na svom Instagram Storyju objavila nekoliko urnebesnih fotomontaža, kao dokaz da je zaista sve u redu! Ona je poručila i da je ovako možda i bolje, jer su na slici samo sestre koje imaju decu, a ona se u to još uvek ne uklapa!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Harry & Kendall: Očarani jedno drugim – ali nemaju vremena za vezu!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Kardashiani objavili tradicionalnu božićnu fotku, ali bez jedne od sestara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.