KaranTINI: Kako Martina Stoessel živi u izolaciji?

Martina Stoessel bila je prinuđena da odmah po dolasku u Argentinu bude stavljena u izolaciju, odnosno karantin, što znači da dve nedelje ne može da ima kontakt sa spoljnim svetom. Tini zapravo i nema izbora jer je ovo odluka vlade njene zemlje, pošto se ona vraća iz Španije gde je ovaj virus veoma rasprostranjen.

Tokom te dve nedelje, Tini ne sme da ima kontakt sa drugim osobama, a ako ni posle isticanja tog perioda ne bude imala simptome, ona će biti proglašena zdravom. Tini se u međuvremenu oglašava preko Twittera, pa je tako u petak napisala, “Zdravo, ja sam već u Buenos Ajresu i ispunjavam argentinske zakone u vezi karantina. Molim vas da se brinete o sebi i da preduzmete sve neophodne korake, hajde da sačuvamo jedni druge.”

Dan kasnije, Tini je morala ponovo da se oglasi sa lošim, ali očekivanim vestima, jer njen nastup koji je bio pomeren za 28. mart je ponovo odložen, ovaj put čak za 19. septembar! Ovo je logična posledica odluke grada Buenos Ajresa koji je zabranio da se na jednom mestu okuplja više od 200 ljudi. “Zdravo 💓, kao što znate, šou za 28. mart je otkazan. Stvarno sam se radovala tome jer je to trebalo da bude emotivan završetak divne turneje. Sa druge strane, ja podržavam sve mere koje se preduzimaju u vezi ove pandemije koja donosi toliko tuge u svetu. Odlučili smo da šou pomerimo za 19. septembar, nadajući se da ćemo tokom narednih meseci prevazići ove teške momente. Šaljem vam svu svoju ljubav, hvala vam za razumevanje i privrženost, kao i uvek 💓. Hajde da brinemo jedni o drugima.

Pročitajte još  Potrebno 50.000 poena: Naši Tinisti su pokrenuli akciju za dovođenje Martine!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “KaranTINI: Kako Martina Stoessel živi u izolaciji?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.