Kao da je juče bilo: Ariana Grande i Pete Davidson verili su se pre tačno dve godine!

Ariana Grande je pre tačno dve godine šokirala ceo svet kada je objavila da se verila za Petea Davidsona, komičara o kome se u to vreme nije znalo preterano mnogo, pa su mnogi rekli da on preko Ariane želi da se probije. Iako im je veza trajala samo nekoliko meseci sveukupno, Ari je bila jako zaljubljena u Petea, pa smo rešili da izdvojimo neke od naših omiljenih momenata sa njim koji se i dalje nalaze na njenom Instagramu!

U maju 2018. njihova veza je prvi put potvrđena, a Ari je tada postavila jednu od njihovih prvih zajedničkih slika na svoj Instagram. U to vreme su i Ari i Pete izašli iz prethodnih veza, on sa Cazzie David, a ona sa Macom Millerom.

Kratko nakon toga, nastala je ova preslatka slika koju je Ari stavila uz opis “ja sam pete davidson update nalog ostanite za više (pete prati i povremeno komentariše)”.

Ubrzo nakon poslednjeg posta, par je objavio svoju veridbu. Davidson se pojavio u emisiji “The Tonight Show” 20. juna i to potvrdio. Njihove romantične interakcije u javnosti znatno su se povećale i mogli smo ih često videti i na paparaci fotkama. Ari je u međuvremenu delila slatke trenutke na društvenim mrežama, a 28. juna objavila je video snimak kako zajedno plešu.

View this post on Instagram

¿

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Nakon toga, 30. jula, nekoliko nedelja pre puštanja zaslađivača, Ari je objavila poslednju fotografiju sa Davidsonom. Opis prstena je pokazivao da su jako srećni zajedno. Međutim, to nije predugo trajalo. Ariana spominje Petea na Instagramu još nekoliko puta. Poslednji put, 2. septembra 2018. godine, kada ga je spomenula zbog snimanja videa koji je objavila. Nekoliko dana kasnije, Mac Miller je preminuo. Raskid Grande i Davidsona dolazi nekoliko nedelja kasnije, u oktobru 2018. godine.

View this post on Instagram

♡ 💍

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nikad ovako zaljubljena: Ariana Grande uradila tetovažu u čast preminulog oca svog dečka!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Kao da je juče bilo: Ariana Grande i Pete Davidson verili su se pre tačno dve godine!

  1. 2 godine je prošlo?! Ne mogu da verujem, bukvalno kao da je juče bilo, kako vreme leti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.