Kanye West poklonio Kim za rođendan mrtvog tatu koji ga hvali!

U krajnje bizarnoj godini, Kanye West je ipak uspeo da nadmaši sva očekivanja! Za četrdeseti rođendan svoje supruge Kim Kardashian, on je platio ko zna koliko para da barem na nekoliko minuta u život vrati njenog odavno pokojnog tatu, Roberta Kardashiana.

On je naime platio jednoj kompaniji da napravi hologram Roberta, a finalni rezultat zaista izgleda fenomenalno, Kako navodi TMZ, reper se prisetio mnogo toga što mu je Kim pričala o svom tati, pa se potrudio da to prenese u ovaj video. Sve ovo zaista izgleda fascinantno, i neko ko ne zna drugačije, mislio bi da je Robert ovu poruku snimio živ. Stvaranje ovakvih videa je veoma skup i mukotrpan proces, ali sudeći po tome koliko je Kim srećna, isplatilo se!

Pročitajte još  Kad se već svi pitaju: Kim Kardashian objasnila kako joj funkcionišu slavine u kući!

Kanye ipak ne bi bio Kanye da ni mrtvog Roberta nije iskoristio da sebe digne u nebesa! Naime, u videu koji traje 2,5 minuta, tata Kardashian uzdiže Kanyea (kojeg nikad nije ni upoznao) na nivo boga! “Najvažnija stvar kojoj sam prisustvovao jeste da sam te gledao kako ti porodica raste. Ti si se udala za naj, naj, naj, najvećeg genija na svetu, Kanyea Westa.”

Upravo taj deo govora privlači najviše pažnje javnosti koja se uglavnom zgražava, ali i ističe da bi i bez toga dela ovaj video bio veoma čudan. Dok jedni napadaju Kanyea da se razbacuje novcem, drugi ističu da nisu baš sigurni da bi im prijalo da vide nekog svog pokojnog rođaka kako ustaje iz groba da bi im se obratio.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kanye West provocira Taylor Swift: Hajde tuži me, molim te!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.