Kanye West kasnio na koncert dva sata pa stajao potpuno miran na sceni još skoro sat vremena!

U porodici Kardashian/West ove godine vladao je opšti haos kada je Kim odlučila da se razvede od Kanyea u februaru. Dok je ona nastavila da vlada svetskom scenom Kanye se malo povukao iz javnosti. Sada je održao svoj prvi koncert posle dužeg vremena u Atlanti, međutim na ovaj događaj kasnio je čak dva sata, a nakon pojavljivanja stajao je potpuno mirno na sceni još skoro sat vremena. Šta se to dešava Kanye?!

Nakon kašnjenja na događaj Kanye se pojavio na scenu noseći crvenu jaknu i trenerku, a lice mu je bilo prekriveno. Mnogi su rekli da je Kanye imao vrlo male pokrete tako što bi povremeno kleknuo. Mnogi fanovi su se takođe požalili da je na secni bilo previše dima zbog čega nisu mogli lepo ni da vide Kanyea.

Žalbe su takođe došle i za preskupu hranu gde je hot dog koštao čak 40 dolara.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kanye West

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Prevazišao sebe: Kanye West stavio na naslovnicu albuma doktora kojeg krivi za smrt svoje mame!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.