Kakvo iznenađenje: Okupila se sve glavne zvezde iCarly ekipe!

pjimage

Iako je “iCarly” završen pre više od četiri godine, ljubav među članovima ekipe i dalje je veoma jaka pa su se ovog vikenda okupili Nathan Kress, Miranda Cosgrove, Jennette McCurdy, Noah Munch i Jerry Traionor – glavna petorka serije!

“Naša redovna iCarly konferencija na temu, ‘Gde su, šta rade’, prošle noći”, napisao je Nathan uz ovu sliku. “Volim ove ljude”. Kasnije je nju podelila i Miranda koja je stavila emodži srca.

Malo je reći da je ovo probudilo usnuli fandom koji se nada da je jedna od tema večeri bila i snimanje neke nove epizode ili filma, pogotovu što je Miranda to najavila prethodnog proleća. “Da, volela bih da se okupimo. Takođe bih volela da znam šta se dešava sa Carlynom mamom jer meni niko ništa ne govori.”

❤️

A photo posted by Miranda Cosgrove (@mirandacosgrove) on

Autor: Famoza.net
Foto: Disney, Instagram/Miranda Cosgrove

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Podržite Ari, BTR, iCarly, Jusa, Jorgea, Shawna, Mercedes... U toku je glasanje za Kids' Choice Awards Mexico!

4 thoughts on “Kakvo iznenađenje: Okupila se sve glavne zvezde iCarly ekipe!

  1. Sto se Noah promenio i ugojio ? ostavi su mi super ? takodje je divno sto su se okupili ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.