Kakvo iznenađenje: Marija Žeželj predstavlja svoju knjigu 26. septembra!

14240843_172359773201782_399381800_n

Jedna od naših najvećih jutjub zvezda Marija Žeželj zvanično je najavila premijeru svog romana “Moj Slatki život”. Roman će svetlost dana ugledati 26. septembra u svim Vulkanovim knjižarama a čitaoci će imati prilike da prate avanture devojke po imenu Nađa.

Roman prati tinejdž život trinaestogodišnje Nađe kao i sve izazove koje njen život nosi sa sobom. Marija nije želela da otkriva previše detalja a za kraj je poručila “Verujte u svoje snove i budite svoji. Čovek može da ostvari sve ako veruje u to.”

Nema sumnje da ova knjiga dolazi u pravo vreme, odnosno samo pet dana pre početka Balkan Tube Festa tako da ćemo i tamo saznati nešto više o svemu od same Marije a nema sumnje da će i mnoga pitanja biti vezana za tu temu! Pre toga, pogledajte šta Marija kaže o ovoj knjizi!

Autor: Filip Julian Lazarević, Famoza.net
Foto: Instagram/Marija Žeželj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vulkan nagrađuje: Knjiga Marije Žeželj za najbolji blog nedelje!

7 thoughts on “Kakvo iznenađenje: Marija Žeželj predstavlja svoju knjigu 26. septembra!

      1. Aahhahahh… Većinu knjiga koje sam pročitao bile su od Danijele Stil, tako da msm da mi ova neće predstavljati problem hahaha???

  1. Zaboravila sam da pitam 🙂 Hoće Marija onda u skorije vreme da održi potpisivanje svoje knjige??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.