Kakvi užasi! Ovo su najgore odevene zvezde na Teen Choice Awardsu

Teen Choice Awards nisu nagrade koje imaju jasno definisana pravila oblačenja, pa zvezde često viđamo u opuštenijim kombinacijama. Međutim, neke od njih su se baš zanele u želji da privuku pažnju!

Voditeljski par koji su činili Nick Cannon i Lele Pons je izgledao posebno bizarno. Nick se skroz ušarenio, a “zaboravio” je da obuče majice, dok mu je provirivao donjih veš. Lele je delovala još čudnije, s obzirom da je nosila nešto što nikad nismo videli, a to je polovina kožne jakne!

Zanimljiva je bila i Evvie McKinney koja se pojavila u providnoj kombinaciji ispod koje joj je se jasno video donji veš. Čudno je delovala i YouTube zvezda Eva Gutowski kao i njena koleginica Kandee Johnson. Medijima se nimalo ne sviđaju ni izdanja zvezda serija “Riverdale”, Colea Sprousea i KJ Ape. Dok je Cole kombinovao sve i svašta, KJ je izgledao kao da se pojavio u radnoj uniformi, s obzirom da je od glave do pete bio u istom tonu.

Autor: Famoza.net
Foto: Getty

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Teen Choice Awards 2015: Justin Bieber nominovan u još tri kategorije!

11 thoughts on “Kakvi užasi! Ovo su najgore odevene zvezde na Teen Choice Awardsu

  1. Ovo izgleda bas užasno!d
    Da se tako oblace poznati koje su nekima mozda uzori,strasno!Posebno Lele Pons!

  2. Lele Pons je stvarno čudna. Niti od KJ-a mi se ne sviđa, ali ne razumijem zašto im se ne sviđa kombinacija od Cole Sprousa

  3. Voditelji stvarno jesu malo lošije izgledali, ali po meni frizura koju je Lele nosila je mali promašaj. Ja bih je ostavila puštenu, jer ona ima jako lijepu kosu, a rep joj ne stoji baš nešto. Za ostale se slažem, osim za Colea, jer mi je on izgledao sasvim uredu❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.