Kako su Marcus i Martinus proslavili svoj 19. rođendan?

Marcus i Martinus proslavili su svoj 19. rođendan u nedelju, što je već tradicionalno izazvalo veliku pažnju njihovog fandoma. MMeri su vredno pravili edite i spremali ih za ovaj dan, nadajući se da će momci biti aktivni na društvenim mrežama i da će ih primetiti!

Momci zaista jesu bili aktivni, pa su tako na svom storyju objavili nekoliko čestitki, što od poznatih ličnosti što od fanova. Verujemo da je fandom očekivao daleko više od toga, a mi se zaista nadamo da niste ostali razočarani. Famoza je objavila veliki broj vaših radova na našem storyju i pritom smo i više puta tagovali momke, rizikujući da im se zaista popnemo na vrh glave!

Valjda znajući da svačiji trud zaslužuje poštovanje, Marcus i Martinus odlučili su da se obrate svima, pa su tako objavili dve slatke fotke! Na jednoj ih vidimo kako drže brojeve 1 i 9, a na drugoj nas oni vraćaju u svoje rano detinjstvo! Uz fotke, sledio je i komentar u kome oni kažu, “Hvala svima za rođendanske želje! Puno vas volimo ljudi!”

Među tonama komentara, nekoliko je posebno interesantnih! Tako su se javile Lisa i Lena koje su im rekle da su oni zakon, a tu je i njihov najveći prijatelj iz Srbije, fudbaler Luka Ilić! On je tako napisao, “Želim vam sve najbolje braćo! Srećan rođendan.” Luka je baš kul lik, složićemo se!

Naravno, oglasila se i najmlađa članica porodice Gunnarsen koja je nedavno pričala o svojoj braći u svom intervjuu za Famozu! Uz fotke svoje braće iz mlađih dana, i jednu iz perioda kad je ona bila beba, eMMa je napisala, “Srećan rođendan najkul braći kakvu mlađa sestra samo može da poželi. Volim vas do meseca i nazad!”

Pročitajte još  "Nadamo se da ćemo se vratiti": Famoza dobila potvrdu da smo bili odlični domaćini Marcusu i Martinusu!

Braća Gunnarsen i čitava porodica i nama su jako dragi – pre svega jer su vama toliko važni, i drugo, jer su nam zaista bezbroj puta izašli u susret sa intervjuima, poklonima za vas i svime što smo poželeli!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/eMMa Gunnarsen

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.