Kako su Camila i Shawn obeležili svoju dvogodišnjicu?

Vreme zaista leti! Prošlo je tačno dve godine otkako su Camila Cabello i Shawn Mendes postali par, na zadovoljstvo svih! Od tad, njihova veza cveta, a da je sve u savršenom redu pokazuje i to što su oni sad otputovali na zajednički odmor. Cam i Shawn odlučili su da otputuju na Karibe, a tamo je muzičar objavio fotku njihovog strasnog poljupca uz komentar, “Srećna dvogodišnjica draga moja.”

Cam je uzvratila na isti način, pa je uz fotku stavila, “Srećna godišnjica Kuko. Nazdravljam za još sreće, prijateljstva i ljubavi.” Da se podsetimo, par je počeo da se zabavlja na današnji dan pre tačno dve godine, a mesec dana nakon što su objavili svoj drugi zajednički singl, “Senorita”.

Shawn je inače bezbroj put pričao koliko mu Camila odgovara, ali i istakao da to ne može da se objasni rečima ili brojkama. “Ja ne znam zašto, ali znam da je ona prava osoba za mene. Mislim da osoba u koju ste zaljubljeni mora da vam bude i najbolji prijatelj, a ona to jeste već godinama. Ona me je naučila kako da budem ranjih i iskren u vezi. Jako je hrabra u ljubavi. Stalno učim od nje.”

Pročitajte još  Shawn i Camila obeležili MTV VMAs u izvedbi pesme "Señorita"

Shawn je nedavno ipak izrazio zabrinutost za sebe jer je vikao na Camilu, a tad je i izrazio bojazan da bi jednog dana mogao da je povredi. Ipak, već činjenica da je on pričao sa svojom devojkom o tome, govori nam da će sve biti u redu. Stvarni ne mogu da budu savršene niti u jednoj vezi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.