Kako stvarno izgleda veza Selene i The Weeknda?

Ovih dana za medije ništa nije interesantnije nego da saznaju neki novi detalj o Seleninoj vezi sa The Weekndom a prilično pouzdani E! News navodi da njihova ljubav cveta i da kako prolazi vreme, oni postaju bliskiji.

“Ona mu se jako sviđa. Svakog dana se čuju porukama”, priča jedan izvor. “Imaju zaista seksi vezu. Stalno se smeju i jako se dopadaju jedno drugome kao ličnosti.” Ipak, isto tako navodi se da se ovo još uvek ne može smatrati ozbiljnom vezom jer su oboje oprezni. The Weeknd je tek izašao iz veze sa Bellom Hadid a Selena se vratila sa lečenja.

“Za sad su zadovoljni time što se zabavljaju i uživaju u društvu”, konstatuje isti izvor. Njih dvoje baš i neće imati priliku da se viđaju jer je The Weeknd zauzet oko turneje a Selenine obaveze ne mogu se ni pobrojati, s tim što su one vezane za novi album svakako najvažnije. Ovih dana saznali smo i da su njih dvoje počeli da prate jedno drugo na Instagramu a o tome nas je obavestila naša čitateljka Emilija Ješić koja je i poslala sliku koju vidite ispod.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najbolja epizoda do sad? Selena Gomez blista u "Carpool Karaoke"! (video)

6 thoughts on “Kako stvarno izgleda veza Selene i The Weeknda?

  1. Hmm… Meni su ipak bolji par Sel i Justin, ali ako je ona ovako srećna, niko nema pravo da prigovara. Bitno je da se ona vratila sa lečenja i da je srećna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.