Kako sme? Shawn Mendes nema nimalo lepe reči na račun dečka Taylor Swift!

Shawn Mendes i Taylor Swift odavno su prijatelji, pa se od mladog muzičara moglo očekivati da o njoj govori samo u hvalospevima. Ipak, kad je podvrgnut detektoru laži, ispostavilo se da on uopšte nije iskreno govorio o njenom dečku, glumcu Joe Alwynu, odnosno da baš i nije uveren da je on dobar dečko!

Upitan direktno šta misli o njemu, Shawn je odgovorio, “Ja ga nikad nisam upoznao, ali on izgleda kao dobar dečko.” Međutim, mašina je pokazala da Shawn laže! I zaista, Kanađanin je potvrdio da je bio neiskren pa je dodao, “Da, dobro, on pomalo izgleda kao zločinac. Spolja deluje kao dobar momak, ali kao da začas može da se pretvori u negativca, znate?”

Shawn poštom i objašnjava odakle mu takav stav, prenosi E! News. “Vidite, on ima baš plave oči, a ja se mučim kad neko ima plave oči. Lakše je verovati osobi sa braon očima”, istakao je on, a onda zaključio da je već previše rekao i da mu je bolje da ćuti! Pitamo se šta će reći Taylor na sve to! Doduše, s obzirom da je Joe glumac, njemu je i posao da se začas transformiše u svaku ličnost, od dobrice do zloće!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kakvo divno iznenađenje: Taylor Swift izvela na binu Robbiea Williamsa na svom drugom koncertu u Londonu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.