Kako se našminkati poput Martine? Jednostavnije je nego što mislite!

11375313_1007868952580737_1940052120_n

Martina Stoessel nikad nije krila da mnogo vodi računa o svom izgledu ali isto tako, pevačica i glumica ne voli skupe krpice niti nosi mnogo šminke, što je pokazala u svom novom videu gde otkriva svoje tajne lepote.

Za Martinu koja tokom dana gubi mnogo energije na pevanje i ples jako je važno da ima vodootporno šminku na sebi koja se neće razmazati. Zbog toga, njoj je važna dobra baza ali i da svakog dana čisti i hidrira svoju kožu. Kad je reč o očima, Tini voli samo da ajlajnerom naglasi gornji kapak a taj korak joj je toliko važan da u tim momentima ne želi da je bilo ko dekoncentriše upadanjem u njenu prostoriju!

Osim toga, Martina dodaje minimalnu količinu senke kako bi joj oči delovale još krupnije, zatim trunku maskare, omiljeni ruž i olovku da bi naglasila usne. Martina za sve ove korak ima veliku pomoć svoje šminkerke Marie Aragon ali činjenice je da ovakve stvari možete uraditi i same. Uostalom, pogledajte video koji će vam stvar pojasniti bolje od naših reči!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Alma nam šalje svoj džinovski kviz o Martini!

6 thoughts on “Kako se našminkati poput Martine? Jednostavnije je nego što mislite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.