Kako je njemu zanimljivo: Harry Styles zaustavio koncert u Barseloni da priča o devojci sa sendvičom iz prvog reda! (video)

Harry Styles je pun iznenađenja na svojim koncertima – ovoga puta je zaustavio pesmu kad je ugledao devojku iz prvog reda kako jede sendvič!

Harryju je devojka očigledno bila jako interesantna i zabavila ga je njena odluka da utoli glad sendvičom sa šunkom u sred prvog reda u ogromnoj gužvi fanova iz Barselone! „Jedeš sendvič! Sa čime je, je li to šunka? Da, šunka je, žvaćeš dok pričam s tobom. Kakav je sendvič?“ našalio se on što je izazvalo bujicu smeha u publici, a neko je ove momente zabeležio videom!

https://www.youtube.com/watch?v=oUcVgdOVGK8&feature=youtu.be

Harry, naravno, nije želeo da zapostavi ni ostale pa je odmah pitao ostatak publike da li su i ostali dobro i da li su svi jeli – mnoge je pitao i odakle dolaze ili kako se zovu, pa se to pretvorilo u pravi razgovor! Ovo nije najveće iznenađenje koje je Harry priredio na ovoj turneji, pa je fanove uspeo da šokira i kada je u Danskoj zapevao hit svoje bivše, Taylor Swift! Fan po imenu Thea rekao mu je da tog dana puni 22 godine, a Harryju je odmah pao na pamet stih „I don’t know about you, but I’m feeling 22“ – očigledno je da Harry ne želi da krije koliko voli ovu pesmu jer ovo nije prvi put da je citira.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Bivša devojka ismeva Harryja Stylesa, Directioneri poludeli!

3 thoughts on “Kako je njemu zanimljivo: Harry Styles zaustavio koncert u Barseloni da priča o devojci sa sendvičom iz prvog reda! (video)

  1. Jako smiješno!! Bilo bi super da tako svi to rade i da rado razgovaraju sa svojim fanovima. Jer ima onih koji jedva čekaju da održe koncert i da otiđu

  2. Joj sad sam crkla od smijeha!😂😂😂😂 još uvijek se smijem! Harry je u ovoj situaciji bio kralj i jako je povezan sa fandomom ☺😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.