Kako je Jason Derulo na TikToku ulepšavao dane pandemije fanovima!

Jason Derulo nam je 2018. godine priredio koncert koji verovatno nikada nećemo zaboraviti – on je sjajan performer i sjajan zabavljač svoje publike, tako da je za svoje mnogobrojne fanove u vreme karantina već bio jako produktivan snimajući smešne skečeve za TikTok koji su mnogima ulepšali dosadne dane. Pevač na ovoj platformi ima čak 22 miliona pratilaca, tako da je ono što radi definitivno ispraćeno, pa je već počeo da privlači pažnju medija ovim gestovima!

Nedavno smo pisali kako se Jason snimao kako jede uz pomoć bušilice, a zabavnih skečeva ima još mnogo – ispod možete videti kako on pokušava da pojede 22 hamburgera za 22 miliona pratilaca, ali pošto to uopšte nije lagana hrana, morao je i da povraća! Jasonu je hrana posebna zabava u karantinu jer je snimao dosta videa sa raznim načinima jela, a probao je i da napravi najveću palačinku na svetu.

View this post on Instagram

I ate 22 burgers for 22 Million on tiktok 😳🤮

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on

“Ovo je samo zabavna stvar koju radim jer mislim da ću nekome ulepšati dan. I iskreno sam uživao u svakom momentu. Trenutno smo najpotrebniji jedni drugima, zajedno prolazimo kroz iste stvari” poručio je Jason, koji je nedavno častio fandom čak i novom pesmom, “Savage Love”.

On je karantin proveo sa devojkom Jenom Frumes, pa je i ona dobila svoje mesto u nekim zabavnim snimcima poput ovog:

View this post on Instagram

When she knows you too well 😂 @jenafrumes

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza music chart #149 - Glasajte za sve svoje omiljene pesme, jednom dnevno!

Foto: Instagram/Jason Derulo

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.