Kako je biti K-pop idol? Saznajte lično od devojke koja je trenirala za to!

Biti K-pop idol je jedan od najtežih, ali rekli biste, najlepših poslova na svetu. I to je istina, definitivno iza toga stoji jedna posebna čast i ugled, ali takođe i mnogo truda i odricanja – idoli čak ne smeju biti u vezi, pa se drama oko Jennie iz BLACKPINK i G-Dragona iz BIGBANG vama možda čini smešnom, ali kod njih to jeste veliki problem! O svim problemima i privilegijama pričala je devojka koja je trenirala da bude K-pop idol, pa vam prenosimo sve važne detalje!

Katherine Lee, učesnica šoua Produce 101, otkrila je sve izazove koje ova industrija predstavlja. Pre šoua, dužni su da prođu dugačke treninge, pilates, i naravno, mnogo vežbanja pevanja i repovanja.

“Često smo imali i kamermana zaduženog da nam objasni kako da pratimo kameru i kako da se ponašamo pred njom. Kad si tu do 4 ujutru, znaš da radiš nešto dobro, ali si i premoren, a kompanija nas preko kamera gleda da li smo sve vreme aktivni. Ponekad spavamo u svlačionicama jer samo tamo nemaju kamere, ali sve o čemu tada misliš je da možeš da vežbaš i vežbaš” priznaje Katherine.

Dijete u industriji takođe nisu nimalo naivne: “Imali smo dane kada moramo da se merimo na vagi ispred učitelja, momaka i devojaka. Kompanija bi nas nekad samo poslala u bolnicu za dijete, to u Koreji postoji. Davali bi nam pilule od kojih bismo imali brži metabolizam i manji apetit, sećam se dana kad nisam uopšte bila gladna a jela sam da napunim stomak… Grozan osećaj” priseća se Lee.

Pročitajte još  BTS pisao svom fandomu: Nema predaje!

Lee priznaje i da je napustila ovaj svet jer je shvatila da je skroz lažan: “Kad sam videla drugu stranu, samo sam se zauvek promenila, shvatila sam koliko je ceo taj svet lažan” zaključuje ona – od tog momenta, preselila se u Ameriku, živi zdravije, i skroz je “batalila” K-pop i K-drame.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Twice

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Kako je biti K-pop idol? Saznajte lično od devojke koja je trenirala za to!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.