Dosledna: Pogledajte kako je Ariani Grande stajao visok rep kad je bila mala!

Slučajno ili namerno, Ariana Grande je od svog visokog repa napravila brend i on je postao njen zaštitni znak, pa to pevačicu čini još jedinstvenijom. Možda ste mislili da je Ari vremenom kako je postajala popularna shvatila da joj je ta frizura omiljena, ali prevarili ste se – Ari ima dokaz da je to njena frizura još od malih nogu!

Ari je na Instagramu oduševila Arianatore kada je objavila fotku iz svog detinjstva na kojoj izgleda jako srećno i nasmejano i do izražaja joj dolaze krupne smeđe oči, ali osim što je slika posebno slatka, svima upada u oči da Ari i na slici nosi visok rep! “Ako ništa, ona je bar dosledna sebi” našalila se Ari u opisu slike.

Naravno, ovde joj je kosa svakako mnogo kraća, ali treba imati u vidu da Ariana sve vreme na nastupima nosi umetke i da zapravo ima vrlo malo kose – nekima se ne dopada što njen rep danas izgleda pomalo veštački, ali on je svakako deo Ariane koji nikada neće nestati.

View this post on Instagram

if anything …. she’s consistent

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kako ovo funkcioniše? Ariana Grande nastavlja da pada na listi zvezda na društvenim mrežama, BTS nezadrživ!

5 thoughts on “Dosledna: Pogledajte kako je Ariani Grande stajao visok rep kad je bila mala!

    1. Moguće je da se malo oporavila, ali sve što vidiš na prvoj fotki gore nije zapravo njena kosa, ima umetke jer i da se oporavila ne bi mogla da ima ovoliki rep. Plus njena prirodna kosa nije ravna, a kad bi i tu oporavljenu kosu svakog dana peglala, uništila bi i to.

  1. Očarana sam time kako joj rep stoji. I moram da priznam da sam pokušavala da napravim visoki rep, ali na meni izgleda katastrofa!😔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.