Ima apsolutno sve: Pogledajte kako izgleda preskupa kuća Kylie Jenner!

Da li ste se zapitali kako izgleda kuća u kojoj ima toliko stvari da biste retko kad morali da je napustite? To čak ni mnoge zvezde sebi ne mogu da priušte, ali skoro-milijarderka Kylie Jenner ima dovoljno novca da njena kuća košta toliko da je broj miliona dvocifreni – ona je izolaciju zbog korona virusa iskoristila da se preseli, ponovo, i ovoga puta je u pitanju jedna od najskupljih i najluksuznijih kuća koje smo vam ikad predstavili na sajtu.

Kylie je 2017. godine kupila luksuznu vilu na Beverli Hilsu vrednu 8,5 miliona dolara, za koju smo pisali da je Kim Kadrashian pričala kako joj se ne dopada, ali Kylie je novom nekretninom prešla sve što je ikada kupila! Holmby Hills u Los Anđelesu dobio je novog komšiju, i to baš Kylie, koja je vilu u tom prostoru platila impresivnih, do sada neviđenih 36,5 miliona dolara. Ova cifra nenormalna je čak i za zvezde poput Ariane Grande, jer je ogroman ulog toliko novca dati na jednu nekretninu, ali Kylie ne žali!

Ova impresivno skupocena vila poseduje velikih sedam spavaćih soba i 14 kupatila (da li ste ikad do sad čuli da neko ima 14?), a kad smo rekli da kuća ima sve, nismo se šalili! Kylie ne mora da ide u bioskop jer poseduje sopstveni, u dvorištu ima mnoštvo bazena, teniski teren, a unutra ima svoj bar, odvojen od ogromne kuhinje, a ima čak i sobu za igrice. Pored kuće poseduje i dva apartmana za posete prijatelja i porodice, koji su takođe vrlo luksuzni.

Kylieini bazeni su toliko prostrani da može na kupanje da pozove neograničen broj prijatelja, a pored njih su udobne sofe i ležaljke, kao i set sto i stolica savršen za večere pored vode. Kylie se na Instagramu pohvalila i jednim kupatilom. Njena ćerka Stormi takođe ima to zadovoljstvo da luna park poseduje u dvorištu, a unutrašnjost kuće opremljena je savršenim nameštajem. Kako vam se čini sve ovo?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kylie Jenner predstavila svog "sina": Upoznajte Kevina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.