Urnebesno: Pogledajte kako izgleda kad vas posluži Taylor Swift!

Taylor Swift je udružila snage sa Capital One radiom sa kojim je snimila urnebesnu reklamu u kojoj je možemo videti u ulozi konobarice i barmena, dok je gosti gledaju sa nevericom i oduševljenjem jer su prepoznali svoju omiljenu pevačicu! Kroz čitavu reklamu se zapravo provlače motivi Taylorinog hita svih vremena “Shake It Of”, a na kraju i singl “ME!” koji se nalazi na sedmom albumu “Lover” koji stiže već 23. avgusta!

Videćete Tay kako mućka piće koje završava na gostima restorana, pa se pevačica u jednom trenutku izvinjava. Ipak, to nije sve, već u narednim scenama videćete Tay kako donosi sladoled, čiji šlag pada na sto, međutim devojke koje su poručile nisu ni najmanje lute, jer je to ipak bila Taylor Swift!

Ovo je još jedna odlična promocija za Taylorinu novu muziku, dokaz da se pevačica sjajno snalazi i kao glumica, a mi vam preporučujemo da pogledate reklamu, koja će vam bez sumnje ulepšati ili popraviti ovaj dan!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  U pravo vreme: Leona nam šalje kviz o Taylor Swift!

One thought on “Urnebesno: Pogledajte kako izgleda kad vas posluži Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.