Kako dovesti k-pop zvezde u region? Put je jasan!

Svi pokazatelji nam govore da je interesovanje za k-pop koncerte u čitavom regionu veliko, a tu iz nekog razlog posebno prednjači Srbija. Nama je to zato jaka motivacija da “gnjavimo” sve organizatore koji su voljni da nas slušaju, a i k-pop anketa koje je trenutno aktuelna služi nam upravo u tu svrhu.

Kad je reč o koncertima, posao medija svuda u svetu je da promovišu te događaje i eventualno nagrađuju čitaoce kartama… osim kad je reč o Famozi, koja koliko je nama poznato, jedina ruši ta pravila. To što smo mi nenormalni u ovom slučaju je dobro po vas, pogotovu kad znate da aktivno kontaktiramo sa četiri ili pet organizatora koji se bave koncertima u Srbiji, a neki od njih i u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Da ne pojavljamo tu priču, ali znate da se neki od njih i raspituju kod nas u vezi nekih od zvezda, što je bio razlog zbog čega smo i pokrenuli k-pop koncertnu anketu.

Čemu će anketa služiti? To je još jedan vid pritiska na jednog konkretnog organizatora da vidi koliko vas ima i koliko je važno da reaguju čim se pojavi prilika da nam neko od k-pop zvezda dođe. Iako znamo da vam je BTS najbliži srcu, mi im i dalje stalno pričamo da bi bilo čiji koncert bio pun pogodak. Zbog toga je i strategije jednostavna – zatrpavamo organizatore svim informacijama o grupama koje idu na turneju, a pre ili kasnije, neko će nam doći! Kad se to desi, znaćete da je to rezultat vašeg i našeg zajedničkog rada, a ne toga da smo sedeli skrštenih ruku i čekali da se nešto desi. Jer ako se sami ne potrudimo, niko nam neće doći.

Pročitajte još  Nema popusta za BTS, Jin mora u vojsku naredne godine!

Pritom, ako ste pratili sve što smo organizovali za MMere kad su nam Marcus i Martinus dolazili, mislimo da vam je jasno će Famoza uraditi sve da dolazak k-pop zvezda bude i prilika za što više vas da dobije karte, upozna svoje idole, pa da i napravimo neki specijalan događaj sa njima ukoliko to bude moguće. Garancija uspeha dakle ne postoji, ali mi vam dajemo priliku da budete deo te borbe koja je apsolutno vredna! Nadamo se da je sve što smo radili do sada garancija da smo iskreni prema vama i da smo vredni vašeg poverenja.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Kako dovesti k-pop zvezde u region? Put je jasan!

  1. Fokusirajte se na Srbiju i radite na tome da postane centar ovakvih desavanja u regionu.

    Sto se izvodjaca tice bolje da se dovedu neka manja poznata imena za pocetak jer je nerealno krenuti od BTSa npr. Bilo ko da dodje ljudi ce doci pre svega jer je kpop u pitanju a ne zbog odredjenog izvodjaca.

    1. Tako i razmišljamo, a Srbija svakako mora biti u centru jer živimo ovde, pa nam je najlakše da dođemo do organizatora ovde.

  2. Hvala vam puno❤❤🥰 jako bih volala kad bi bts ili blackpink dosli u Srbiju 💜💜 Bts army😇💜

  3. Ja se nadam da ce BTS doci ali se to verovatno nece desiti zato stop glasanje traje do danas u 18 h bilo bi dobro da se anketa produzi kako bi skupili vise glasova I hvala vam mnogo famozo stop se trudite ❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.