Kako bi izgledao boravak Ariane Grande u Srbiji ili Hrvatskoj?

Ovih nedelja odlučuje se koje će to zemlje Evrope posetiti Ariana Grande, a Srbija i Hrvatska imaju prava da se nadaju kako bi bi upravo njih mogla posetiti ova megazvezda tokom naredne godine. Ako se to i desi, njen boravak verovatno neće omogućiti puno prilika Arianatorima da je vide.

Arianatori verovatno zavide MMerima koji svaki put kad Marcus i Martinus dođu kod nas imaju priliku da dobiju besplatan meet and greet i često ih uhvate na ulici da bi se fotkali, a ovog puta sve je bilo još posebnije, jer su mogli i da igraju fudbal sa njima. Isto tako, mi novinari svaki put dobijemo priliku da ih intervjuišemo. Međutim, biće veliko iznenađenje ukoliko od Ari dobijemo bilo šta od toga.

Nažalost, ovako velike zvezde vrlo retko učestvuju u promotivnim aktivnostima – u slučaju Ariane, dosadašnja praksa bila je da eventualno uradi poneki intervju tokom boravka u Britaniji, dok su mediji u ostalim zemljama uglavnom ostajali kratkih rukava. To važi čak i za državne medije, pa bi bilo skoro nemoguće da Ari recimo gostuje u jutarnjem programu RTS-a ili HRT-a, odnosno da im zvaničan intervju. Više od mogućnosti da je fotkamo ispred bine tokom koncerta je nešto čemu u principu ne možemo da se nadamo. Što se tiče fandoma, znate da su cene meet and greet karata oko 1000 dolara, što prevazilazi mogućnosti 99% članova fandoma.

Pročitajte još  Ariana Grande i The Weeknd su nam predstavili sjajnu pesmu i čudan spot!

Situacija deluje crno, zar ne? Ipak, mi verujemo da bi Arianatori sve ovo potpisali, samo da Ari konačno izađe na scenu neke od naših arena i zapeva, jer bi tih dva sata bilo vredno apsolutno svega! Drugo, to što mi ne očekujemo ništa, ne znači da se nećemo boriti! Ko zna Famozu, zna i da bismo uradili apsolutno sve da vam omogućimo što više i još jednom pomerimo standarde. Sad se samo nadamo da će biti i prilike za tako nešto.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Novi hit: Ari Grande predstavila pesmu "Everyday"!

8 thoughts on “Kako bi izgledao boravak Ariane Grande u Srbiji ili Hrvatskoj?

  1. Famozo, Sabrina Carpenter je izbacila novi album jos pre dva dana 😅😅❤️❤️❤️

  2. Unatoč svemu, nadam se da će nam Ari doći! 😍😍💗💗😭😭😭💗💗😍😭😭💗

  3. Nadam se, da ce Ariana doci uneku od ove dve zemlje, ali mislim da joj se nece isplatiti! Karte za koncert nisu uobicajene za nase krajeve, tako da joj arena nece biti puna. Jako malo ljudi ce prisustvovati na meet & greet – u! Po meni je stvarno glupo praviti tolike cena za druzenje sa fanovima!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.