Kajanje? Selena Gomez ostavila alkohol!

Selena Gomez prethodnih godinama imala je mnogo problema sa zdravljem, toliko da je bila prinuđena na transplantaciju bubrega pre dve godine, što joj je i spasilo život. Međutim, ona već skoro godinu dana nije u kontaktu sa svojom nekadašnjom drugaricom Franciom Raisom koja joj je i poklonila ovaj organ.

Da podsetimo, više medija potvrdilo je da dve devojke nisu u kontaktu još od oktobra prošle godine, a kao razlog navodi se to što je Selena odbila da se odvikne od ispijanja alkohola i odlazaka na žurke, i počne da živi zdravije. Ipak, čini se da je Seleni sad krivo zbog svega, sudeći po njenom ponašanju u poslednje vreme.

Kako objavljuje Radar Online, Sel više ne konzumira alkohol, a čak i na nedavnom kantri koncertu koji je posetila, možemo je videti okruženu isključivo vodom. Ipak, pitanje je da li je ovo zakasnela reakcija za spas prijateljstva. “Zbog svega što su njih dve prošle zajedno, Selena ne zna da li će ikad više biti deo Franciainog života”, priča jedan izvor.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #49 - glasajte za SVE omiljene pesme svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.