K-pop zvezda Seungri koristi naše reči na svojim koncertima! (video)

K-pop zvezda Seungri koristi naše reči na svojim koncertima!

Velika k-pop zvezda Seungri koji je mnogima poznat po veoma uspešnoj karijeri u grupi BIGBANG završio je svoju solo turneju i sad promoviše DVD i blu-ray izdanje koje će fanovima pokazati kako je sve to izgledalo. Nama je ipak najinteresantnije što tokom njegovog nastupa vidimo reči koje su nam dobro poznate!

Kao što možete primetiti u ovom snimku, negde od 16 sekunde na ekranu možete videti ispisano “Odakle si”, što je naravno, naš prevod za naziv pesme “Where Are You From”. Tokom nastupa se naravno vrti i isto pitanje na drugim jezicima, ali činjenica da smo i mi ovako mali zastupljeni ipak predstavlja razlog za zadovoljstvo!

Seungri inače planira da ide na svetsku turneju, ali nažalost, “svetska turneja” u k-pop svetu najčešće podrazumeva samo jugoistočnu Aziju. Doduše, mladi muzičar kaže i da će sigurno nastupati u Americi, ali trenutno nema baš nikakvih planova za Evropu. Famoza ima kome od domaćih koncertnih organizatora da predloži dolazak k-pop zvezda koje planiraju dolazak na naš kontinent, pa vas uvek molimo da nam se javite ako imate neka saznanja. Niko nam neće doći sam od sebe, odnosno ako mu prethodno organizator ne uputi poziv.

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #222 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.