Stiže nova senzacija? Firma uspešnog K-pop benda lansira novi girl bend ITZY!

Svet K-pop muzike vrlo je jasan i direktan – kada se formira bend, formira se da doživi komercijalni uspeh i kompanije ih promovišu do besvesti, a izvođači često izjavljuju da se podvrgavaju ekstremnim uslovima rada i da ponekad vežbaju i više nego što bi smeli, tako da je surovost ove industrije već poznata. Ipak, i dalje postoje potencijalni kandidati koji streme ka svetskom uspehu!

Nove devojke koje će stremiti ka globalnom uspehu formirale su bend pod nazivom ITZY i objavljivaće muziku pod kompanijom JYP Entertainment koja je već imala globalnih uspeha sa svojim bendovima TWICE i Wonder Girls! Ova grupa imaće pet članica koje se zovu Yuna, Ryujin, Chaeryeong, Lia i Yeji.

Da se upoznate sa bendom pre nego što lansira svoju muziku, pogledajte ovaj promotivni video u kom devojke izgledaju vrlo “opasno” i samouvereno, a kako će njihova karijera napredovati, saznaćemo već kada objave debi singl!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “Stiže nova senzacija? Firma uspešnog K-pop benda lansira novi girl bend ITZY!

  1. drago mi je da konacno debutuju jer neke od ovih devojaka cekaju sansu jos od sixteena kad su se formirale twice! stan itzy 💞💞💞✨

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.