Jutjuberka ostala bez milion evra zbog Marcusa i Martinusa! (video)

Marcus i Martinus ekstremno su popularni ne samo u svojoj zemlji, već i u čitavoj Skandinaviji, pa tako u zemljama kao što su Švedska ili Finska redovno drže koncerte u punim arenama. Međutim, iako je prilično mlada, jedna finska jutjuberka nije znala da odgovori na pitanje vezano za njih dvojicu u kvizu “Ko želi da postane milioner?”

Naime, u aktuelnoj sezoni finske verzije šoua, često nastupaju takmičari koji su javne ličnosti, pa je tako sad priliku dobila 27- godišnja Sita Salminem. Pre nego što je dobila prvo pitanje, voditelj je bio u fazonu da su ona toliko da će ih ona sigurno proći, pa je najavio da će tek posle njih malo pričati o njenoj karijeri. Međutim, već prvo pitanje, ono za 100 evra napravilo je mladoj devojci pakao, piše finski Ilta Sanomat.

Pitanje je glasilo, “Koja popularna grupa ima braću Gunnarsen?” a opcije su bile Guns N ‘Roses, Matti N’ Teppo, Ville N ‘Galle i Marcus and Martinus. Za MMere, sigurno je mučno gledati ove scene gde jutjuberka razmišlja o više odgovora, ali uopšte i ne pomišlja na Marcusa i Martinusa. “Ja mislim da je tačan odgovor A, odnosno Guns N’ Roses”, razmišljala je ona, a posle malo premišljanja, rekla je da je to njen konačan odgovor! Odmah posle toga, voditelj je mogao samo da uzdahne i kaže joj, “Kao roditelj, pola vremena slušam Guns N’ Roses i koliko ja znam, tamo nema braće Gunnarsen”.

Pročitajte još  Famoza music chart #134 - Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno!

Kako se jutjuberka pravdala, kaže da se setila tačnog odgovora čim je rekla onaj pogrešan, ali već je bilo kasno! Ovo je inače prvi put u dugoj istoriji ovog kviza u Finskoj da neko nije znao da odgovori tačno na prvo pitanje! Pretpostavljamo da bi Sita sad rado propala u zemlju, jer lokalna javnost ne može da se načudi kako ona nije znala ovo! Ovo nas podseća na situaciju sa takmičarima u Slagalici, koji takođe nisu bili baš sigurni šta je to Ariana Grande.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.