Belieberi u suzama: Justin nastupio na koncertu Ariane Grande, potvrdio izlazak albuma! (video)

Ariana Grande jutros oko 7.30h ponovo je izašla na scenu Coachella festivala kako bi održala drugi festivalski nastup na istom mestu. Ove nedelje ona je imala samo jednog gosta na bini, ali to je bio najpopularniji pevač na svetu – Justin Bieber. Kako je i sam priznao, sve ovo se desilo na nagovor Ari samo par sati ranije!

Kad ga je Ariana najavila, nastala je erupcija oduševljenja i neverovatna količina buke, a onda su krenuli prvi taktovi megahita “Sorry”. Sve je bilo u snu dok je Jus pevao, a Ari veselo skakutala po sceni! Belieberi su strahovito zahvalni Ari jer je uspela da njihovog idola posle dve godine natera da izađe na scenu.

“Nisam imao pojma da ću biti na sceni večeras”, pričao je on posle pevanja. “Prvo put sam na sceni posle dve godine tako da moram da se vratim u šemu, ako me kapirate. Ovo je bilo neverovatno. Hvala Ariana Grande, a usput, album mi izlazi uskoro!” Jus je naravno pohvalio Ari više puta za sve što ona radi, a naravno da je bilo i zagrljaja koji su pokrenuli vrisku iz publike! Sve je baš kao nekad, a Ari je još jednom pokazala da je najveća zvezda sveta, u inat onima koji govore da nije zaslužila da bude plaćenija od Beyonce.

Pročitajte još  Justin Bieber: Zašto sam plakao na ulici

Autor: Famoza.net

Foto: Coachella

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Belieberi u suzama: Justin nastupio na koncertu Ariane Grande, potvrdio izlazak albuma! (video)

  1. Da li se samo meni cini da nije pevao uzivo? Pogledajte malo bolje zadnje reci, kao da skloni mikrofon a Ron jos uvek traje. Nije hejt, stvarno mi je drago sto se vratio. Jedva cekam album 😍😍

    1. U pravu si, u jednom delu se čuje njegov glas a sklonio je mikrofon, ali odmah posle toga se čuje da peva uživo. Nismo sigurni uopšte šta se dešavalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.