Kuliraju: Justin i Hailey uživaju u luksuznoj vili!

Justin Bieber baš uživa u bračnom životu! Nedavno proslavivši godinu dana braka sa svojom ženom Hailey Bieber, Justin je pokazao da je njihova ljubav jača nego ikada. Sada je sa nama podelio i unutrašnjost njihove vile na Beverli Hilsu. Moramo priznati da zaista zavidimo oboma!

Možemo videti da je kuća oličenje luksuza, sa velikom slikom na kojoj piše “I love you” koja visi na zidu. Na snimku koji Justin snima možemo videti i Hailey sa njihovim psom u spavaćoj sobi dok gledaju TV. Soba ima i veliki kamin i minimalistički beli nameštaj. Kuća sadrži pet spavaćih soba, sedam kupatila, kućni bioskop, biblioteku i vinski podrum.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Upamtite ih dobro: Ovo su najvažniji saveti za Jusov koncert u Zagrebu!

2 thoughts on “Kuliraju: Justin i Hailey uživaju u luksuznoj vili!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.