Justin i Hailey Bieber: zašto ne želimo djecu

Pitanja oko djece i proširenja obitelji su postavljena svakoj poznatoj osobi barem jedanput ali su Justinu Bieberu ta pitanja uistinu dojadila. Naime, Justin je gostovao u prvom prosinačkom (decembarskom) specijalu emisije „Ellen“ s voditeljicom Ellen DeGeneres koja nije posustajala s postavljanjem previše osobnih pitanja pjevaču kojemu je bilo vidno neugodno odgovarati na ista.

Nakon normalnih pitanja o muzici i Justinovih tetovaža Ellen mu je počela postavljati pitanja o njegovoj obitelji i blagdanima. Američki Dan zahvalnosti je bio prije par dana pa se Ellen dotaknula pitanja blagdanske purice.

Upitala je Justina „Da li je Hailey zaista sama ispekla blagdansku puricu? Ili ju je tvoj chef ispekao pa je ona samo pozirala s njom?“ na što je Justin odgovorio „Imam osobnog kuhara, ali je Hailey zaista sama ispekla našu blagdansku puricu.“ te je pokušao iz svega napraviti šalu iako mu je bilo vidno neugodno s neukusnim komentarima koje je Ellen radila na račun njegove žene.

Ipak, Ellen nije posustala s suviše osobnim pitanjima pa je nastavila ispitivati Justina vrlo osobna pitanja, a dotakla se i vječite teme obitelji i djece, pa je upitala, „Koliko djece planirate imati i kada ih točno želite imati?“ Justin je na to odgovorio „Želim onoliko djece koliko je Hailey u stanju imati. Naravno da želim imati svoje nasljednike, ali to je njezino tijelo pa je sve na njoj.“

Pročitajte još  Justin Bieber ponovo ismevao Taylor Swift, Hailey ga brani!

Ellen je nastavila hvaliti Justinov dobar odnos s djecom te joj nije bilo jasno zašto žele toliko dugo čekati ako oboje vole i žele djecu. „Nemamo problema, želimo oboje proširiti obitelj jednog dana ali je Hailey i dalje mlada te se želi ostvariti u svojoj karijeri. Imamo vremena za sve“, Justin je nadodao.

Na to je Ellen promijenila ton razgovora te se složila s Justinom „Mislim da je to fantastično. Važno je da ona prvo ostvari svoje poslovne ciljeve, a onda da se i posveti obitelji.“ Pogledajte cijeli intervju ovdje, pa nam recite svoje mišljenje. Je li Ellen ipak otišla predaleko ili su Justinu samo dojadila ovakva privatna pitanja?

Autor: Famoza.net/Marina Gradac 

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Craig David – Love Yourself (Justin Bieber cover)

4 thoughts on “Justin i Hailey Bieber: zašto ne želimo djecu

    1. Imamo novu saradnicu Marinu, ona je iz Hrvatske. Glupo nam je da prevodimo sa hrvatskog na srpski, a nadamo se da ni vama ne smeta :/

    1. Ah, tu je podrška iz Hrvatske 🙂 Ima vas dosta na sajtu, a verujemo i da se svi razumemo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.