Justin Bieber želi da ga Selena Gomez spasi od optužbe za pokušaj silovanja!

Mračni oblaci prošlosti ponovo su se nadvili nad Justinom Bieberom. Naime, kako prenosi ET Canada, jedna devojka optužila ga je da je on pokušao da je siluje. Čitava stvar navodno se dogodila tokom 2014. godine, u vreme kad je Biebs upadao u velike probleme.

Žena koja se identifikuje samo kao Danielle kaže da je Justina upoznala 2014. godine kad je imao jedan nastup u Teksas. Kako ona ističe, Justin joj je kasnije rekao da mu se pridruži u jednom hotelu, gde je on odsedao sa svojim prijateljima. Kako ona kaže, tokom te večeri Justin ju je napao i pokušao da je siluje. Vest se ubrzo raširila, toliko da je morala da reaguje predsednica kompanije Scootera Brauna Allison Kaye koja ističe da to ne može biti istina, iz prostog razloga što je Justin te večeri odsedao u privatnom smeštaju, a ne u hotelu. Ona tvrdi da je bila na istom mestu, kao i da je Justin tek narednog dana prešao u hotel.

Međutim, mnogi su ostali nepoverljivi, poput infuenserke Kadi koja kaže da je doživela istu stvar, godinu dana kasnije. Kako ona kaže, Justin ju je pozvao kod sebe u sobu preko svog obezbeđenja, a onda ju je odvukao u kupatilo i zaključao vrata! “Počeo je da me ljudi, dodirivao mi je telo. Rekla sam mu da prestane i rekla sam mu da ne želim da budem sa muškarcem pre braka jer sam tradicionalno vaspitana. On me je onda gurnuo na krevet i prislonio svoje telo uz moje. Onda me je seksualno napao, a ja sam ga šutnula u međunožje i pobegla”, napisala je ona i objavila slike svog razgovora sa Biebsovim obezbeđenjem.

Pročitajte još  Famoza test: Koliko poznajete "Jelenu", vezu Selene i Justina?

Justin se potom i sam oglasio, a vadio se na Selenu Gomez! “Obično ne odgovaram na bezvezne optužbe, ali nakon što sam pričao sa mojom ženom i timom, odlučio sam da progovorim. Glasine su glasine, ali ovakve stvari ne uzimam za neozbiljno. Pojavila se priča da sam seksualno napao nekog 9. marta 2014. godine u Teksasu. Hoću da budem jasan, u tome nema istine. Istina je samo da sam zaista napravio taj koncert, ali ta osoba ne zna da sam ja u tom momentu bio u društvu moje tadašnje devojke, Selene Gomez.” On je kasnije objavio čak i račune koji pokazuju da je te večeri zaista spavao na drugom mestu. Justin kaže i da neće imati milosti prema ovoj devojci, jer su optužbe za seksualno nasilje veoma ozbiljne, i da niko ne može da se posle takvih reči provuče nekažnjeno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prestravljen: Justin Bieber se boji da će Hailey umreti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.