Mediji tvrde da je zbog Selene: Justin Bieber vidno uzrujan došao u crkvu, prvi put bez Hailey

Prošle noći Selena Gomez hitno je prebačeno u duševnu bolnicu, a mediji tvrde da je to veoma pogodilo Justina Biebera, s obzirom na njegovo ponašanje odmah nakon objavljivanja te vesti.

Vrlo kratko nakon što je Sel odvedena na lečenje, Justin Bieber je stigao u Hilsong crkvu (gde redovno dolazi i Selena) i to u vrlo lošem stanju – delovao je uplašeno i kao da se na brzinu obukao i pojurio tamo. Kamere su kasnije zabeležile da se on izgrlio sa svojim prijateljima koji su osetili da mu je potrebna podrška, a onda se vratio kući.

Ovo je inače prvi put posle dužeg perioda da je Justin bio sam u crkvi, jer u nju redovno dolazi u društvu svoje supruge, Hailey Baldwin. Ovo je dakle definitivno bila vanredna poseta, a da li je zbog Selene ili ne, prosudite sami.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Savršena ideja: Selenatori i Arianatori zajedno tvituju u utorak!

5 thoughts on “Mediji tvrde da je zbog Selene: Justin Bieber vidno uzrujan došao u crkvu, prvi put bez Hailey

  1. Pa meni izgleda kao da je to zbog Sel. Mislim imaju cijelu ljubavnu priču iza sebe….Sigurna sam da i dalje podržavaju i da bi Sel uradila isto da se tako nešto desilo Sel. A još je išao bez Hailey i to u crkvu koju Sel redovno posjećuje!
    Samo da ona bude dobro!

  2. Džabe sad, kad ju je već ostavio i venčao se sa Hailey, zašto sad pati i krivo mu je zbog Sel?

  3. Prva ljubav zaborava nema 😏 Ko god hoće može da tvrdi da nije tako, ali jeste. Ne kažem, verovatno su prijatelji i postoji još neka doza ljubavi prema njoj sigurno.. mislim, na kraji krajeva, njihova ljubav je bila velika. Nije mogla da nestane skroz. Prijatelji, prijatelji, ali uvek će brinuti jedno za drugo. Selena, svi smo uz tebe sad! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.