Justin Bieber se povredio na utakmici, Belieberka mu poletela u zagrljaj!

Justin Bieber se najbolje oseća kada vežba i bavi se sportom – ipak, ova utakmica u Los Anđelesu nanela mu je bol!

Naime, Jus je juče u Kaliforniji sa društvom mislio da će imati standardnu fudbalsku utakmicu i zabaviti se sa prijateljima, ali slučajno je uvrnuo članak kada je u jednom momentu došao do lopte! Ova povreda je očigledno bila jako bolna jer se Jus naglo sagao i napravio pauzu od igre, ali on nikada ne odustaje pa je nakon kratkog vremena sa osmehom došao nazad na teren!

Iako se povredio, taj dan je za Jusa svakako bio lep – ujutru je na ulicama Beverli Hilsa naleteo na Belieberku koja mu je skočila u zagrljaj i rado se fotkao sa njom, a pre povrede na terenu je izgledao srećnije i zadovoljnije nego ikad, a igra ga je tako ponela da su on i golman skočili jedan ka drugome!

April 7: Justin spotted out in Playa Vista, California. [#justinbieber]

Објава коју дели Justin Bieber Updates (@stalking.bieber) дана

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Lora Radojević nam priča o svom najdražem susretu sa Biebsom: Slikali smo se i pričali, bio je predivan prema nama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.