Justin Bieber se obratio javnosti: Jako se mučim, molite se za mene

Justin Bieber potvrdio je sva pisanja tabloida pa se sad obratio javnosti putem Instagrama gde je objasnio koliko ima psihičkih problema. On kaže da je cilj ovog obraćanja ne samo da objasni Belieberima u kakvom je stanju već i da onima koji imaju slične nevolje poruči da nisu sami.

Biebs je objavio sliku nastalu 2016. godine gde je u društvu Kanyea Westa i Scootera Brauna, a u komentaru stoji, “Samo želi da vas obavestim o tome šta se dešava i nadam se da će ono kroz šta prolazim odjeknuti na vas. Mnogo se mučim. Osećam se skroz nepovezano i čudno… Uvek se oporavim pa se ne brinem, samo sam hteo da vam se javim da se molite za mene. Bog je veran i vaše molitve zaista rade, hvala… Ovo je doba kad se direktno suočavam sa problemima.”

Justin već neko vreme ide na terapije kod psihijatra, ali očigledno je da rezultata još uvek nema i da on mora da se strpi. Njegova supruga Hailey pruža mu svu moguću podršku mada i sam priznaje da se jako muči u braku i da se još nije privikla na sve što on podrazumeva.

Pročitajte još  Tein blog: Zašto toliko volim Justina Biebera!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Justin Bieber se obratio javnosti: Jako se mučim, molite se za mene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.