Justin Bieber razgovarao sa belieberkom iz Srbije, ona ga pozvala da dođe!!! (video)

Neverovatna upornost se na kraju isplati! Belieberi iz Srbije već čitavu deceniju pokušavaju da dođu do svog idola, a to je sad konačno pošlo za rukom jednoj devojci po imenu Dunja! Naime, Biebs koji je prošle noći pravio Instagram live, odobio joj je da se uključi, što je rezultovalo razgovorom koji je potrajao skoro minut i po!

Famoza je već kontaktirala ovu presrećnu belieberku sa Instagram profila koji možete videti ispod, a ona nam je prenela svoje utiske. “Bilo je sasvim normalno veče, došla sam iz škole i krenula da radim domaći, ušla sam na Instagram i videla Justinov live. Iznenadila sam se jer nikad do sad nisam uspela da uđem u njegov live, uglavnom zbog različitih vremenskih zona. Kad sam ušla u live, dosta mi se ukočio telefon, ali sam ipak kliknula dugme da se priključim njegovom lajvu. Posle nekoliko sekundi telefon mi se ukočio i krenuo da učitava nešto, mislila sam da se opet koči ili da mi je slab internet, ali umesto toga mi je na ekranu izašao Justinov zahtev da se uključim u njegov live. Bila sam mnogo srećna i odmah sam prihvatila zahtev. Kad sam stvarno shvatila da sam u lajvu JUSTINA BIEBERA, bila sam presrećna, ostala sam bez reči! Nisam mogla da verujem, brzo sam iskoristila priliku da mu kažem da dođe u Srbiju. Srce mi je brzo kucalo, a ja sam se tresla, nisam mogla da skinem osmeh sa lica, iako sam hiljadu puta zamišljala susret sa njim, nikad nisam mislila da će se tako nešto stvarno dogoditi”, kaže nam Dunja.

View this post on Instagram

Go listen to YUMMY!!!

A post shared by his Belieber (@_bieber_team_1994) on

Na sreću, čitav video postavljen je na internet, a on počinje tako što Jus pita našu belieberku odakle je, a on možda i prvi put čuje reči “Srbija!” Dunja je bila jveoma pribrana, pa mu je sa velikim osmehom na licu rekla, “Justine, molim te dođi ovde”, a on je pomalo zbunjeno rekao, “Srbija? Sjajno! Ne sećam se da li sam bio u Srbiji ranije.” Kad mu je ona rekla da nije bio, Jus se posebno zainteresovao pa joj je rekao, “Da li je Srbija, izvini ako, gde je ona Srbija ponovo?” a ona mu je objasnila, “U Evropi”. Biebsa je bila malo sramota što to ne zna, pa se izvinio rečima, “Izvini, zvučao sam malo glupo.” Nakon upoznavanja, Biebs ju je upitao kakav joj je dan, a ona mu je poručila, “Pa sad je bolje”. Jus ju je potom upitao da li je ona kupila njegov singl “Yummy” na šta je Dunja pozitivno odgovorila, pa se Biebs par puta našalio i tražio da mu ona obeća da je to istina, a onda je rekao da joj veruje i poželeo joj je lep dan! Hoće li nam Justin doći bilo gde u region i dalje je pitanje od miliona dolara kojim smo se bavili u našem koncertnom editorijalu ali ovakve stvari mnogo znače celom fandomu!

Autor: Famoza.net 

Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Justin Bieber razgovarao sa belieberkom iz Srbije, ona ga pozvala da dođe!!! (video)

  1. AAAA
    Daj Boze da dodje u Srbiju!!!!
    Sad bar zna gde ga neko zeli, daj Boze da ukljuci to u svoje planove na sledecu turneju!! ❤❤❤

  2. Otprilike pre godinu ipo je justin emitovao lajv i napisala sam mu poruku kao dodji u Srbiju,ona je odmah pored Hrvatske, on je to procitao i rekao je da zna da je pored Hrvatske,tako da nije prvi put da je čuo za Srbiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.