Justin Bieber proslavio rođendan sa porodicom i prijateljima!


Justin Bieber je juče proslavio svoj 24. rođendan, a ono što je sve najviše zanimalo kako će ga proslaviti i kakve će poklone dobiti!

Kako izvor prenosi Justin se našao sa par svojih pirjatelja u Vest Hollywoodu sa kojima je otišao na kraći rođendanski ručak. Nakon toga, po njih je došla limuzina koja ih je odvela na karting. “Jutin nije mogao da dočeka da započne trku i usmeri energiju u pravom smeru. Baš se uneo u ulogu, pa je krenuo pre svih ostalih,” dodaje insajder. Odlično se zabavio sa prijateljima i proveli su par sati na trkačkoj stazi, pa su se na kraju odvezli limuzinom do Beverli Hillsa.

Proslavi su prisustvovali njegovi prijatelji Scooter Braun and Ryan Good, a nisu izostali ni pastori Carl Lentz i Judah Smith. Jusova mama Pattie stvarno je uživala i pozdravila je Justina na ulazu kada je došao na trku, a onda su se i zagralili. Svi su stvarno uživali u ovom danu koji su proveli zajedno, međutim jedina osoba koja nije prisustvoala Justinovom rođendanu bila je Selena Gomez, što je sigurno iz opravdanih razlloga, ali nema sumnje da mu je spremila nešto posebno, a i o tome govori i fotografija koju je obrisala, pa objavila ponovo na svom Instagramu.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ogromno interesovanje: Biebs prodao svoj "izgubljeni" Ferrari na aukciji za veliki novac!

3 thoughts on “Justin Bieber proslavio rođendan sa porodicom i prijateljima!

  1. Da li možete u nekom postu o Justinu da ne spomenete tu selenu?!🤦🏽‍♀️😔🤢

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.