Justin Bieber prekinuo kontakt sa starim prijateljem, on ga naziva izdajnikom!

Belieberi već verovatno jako dobro znaju boksera Floyda Mayweathera kojeg je njihov idol bezbroj puta ispraćao u ring (odakle je svaki put izlazio kao pobednik) ali kako mediji navode, to veliko prijateljstvo je naglo prekinuto.

Kako prenose mediji, Biebsa je na taj korak naterala njegova Hilsong crkva a on je zato prestao da prati Floyda na Instagramu. “Justin je prestao da prati Floyda na Insagramu jer želi da sve resetuje a naši izvori govore da je Floyd bukvalno poludeo”, piše TMZ. “Istresao se na Justinu, nazvao ga je izdajicom jer je on bio jedan od retkih ljudi koji je ostao uz njega čak i u momentu kad su ga svi napadali.”

Da li su ovo laži li tužna istina, znaćemo u subotu kad će Floyd imati svoj poslednji meč u karijeri. Ako Justin ne bude uz njega, biće to jasan znak da je jedno veliko i iskreno prijateljstvo nažalost završeno.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novac važniji od ljubavi: Belieberka dobila patiku od Jusa ali je odmah odlučila da je proda!

3 thoughts on “Justin Bieber prekinuo kontakt sa starim prijateljem, on ga naziva izdajnikom!

  1. Ne bi bilo lepo da se to prijateljstvo prekine, pogotovo na kraju njegove karijere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.