Justin Bieber poveo Hailey u studio i dao još jedna sulud nadimak!

Justin Bieber vikend je proveo u studiju, ali s obzirom da je tamo poveo i svoju suprugu Hailey, veliko je pitanje koliko posla je uspeo da obavi. On je objavio i nekoliko fotki sa njom gde je otkrio još jedan od milion nadimaka koje je joj je dao, a ovaj posebno neobičan jer glasi “Goo Goo”.

Boravak Biebsa u studiju je uvek za radost Beliebera koji njegov novi album isčekuju već četiri godine! Justin je prethodnih meseci pričao sve i svašta, od toga da album samo što nije, do toga da je sve još uvek veoma daleko. Najveći problem njemu predstavlja depresija koja je vrlo jaka u prethodnih godinu dana, pa se kod njega često smenjuju dobro i loše raspoloženje. Mediji uglavnom pišu da od braka sa Hailey on ima više štete nego koristi, ali i da je uporan i da želi da njihova veza potraje.

View this post on Instagram

Studio vibes.. with my studio chicka ..

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Sviđa joj se: Sel lajkuje fotke na kojim se ljubi sa Biebsom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.