Justin Bieber potvrdio duet sa Edom Sheeranom!

Ništa nije slučajno! Još jedan dokaz za to su nekadašnji postovi menadžera Justina Biebera i Eda Sheerana ispred zelenog platna u potpuno istim pozama, dok obojica nose šarenu kombinaciju, što je odmah pokrenulo teorije da se definitivno radi o zajedničkom projektu i izgleda da se to ispostavlja kao istina!

Justin je sinoć postavio tri iste fotografije uzastopno gde možemo videti zajedničku fotografiju njega sa Edom ispred već pomenutog zelenog platna, a sve krasi opis “10”! Nema nikakve sumnje da su pevači odlučili da udruže svoje glasove za zajedničku pesmu, ali većih informacija o svemu više nema.

Po opisu “10” koji se nalazi ispod sve tri slike koje je Jus postavio na svoj profil sinoć možemo pretpostaviti da je reč o odbrojavanju kada ćemo čuti pesmu, a po uz malo sreće videti i spot. Ako se ispostavi da je pretpostavka sa odbrojavanjem tačna, to znači da ćemo pesmu čuti za manje od dve nedelje, odnosno 10. maja!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

10

Објава коју дели Justin Bieber (@justinbieber) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Odabrali ste: "Got Me Started" Martine Stoessel je hit godine!

One thought on “Justin Bieber potvrdio duet sa Edom Sheeranom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.