Justin Bieber ponovo pokazao veliku nebrigu prema životinjama, mačka mu jedva preživela

Još od mlađih dana, Justin Bieber je imao probleme sa zakonom kada su u pitanju njegovi ljubimci, jer je pokazivao veliku nebrigu prema njima, a nakon niza godina izgleda da mladi pevač nije naučio lekciju, jer je sada ponovio istu grešku! Jusu je uginuo hrčak Pac pre mnogo godina, zatim je odbacio svog teško bolesnog psa Todda, a za kraj tu je i majmun Mally koji je pokazivao znake zaostajanja u razvoju, pa je zbog svega toga Jus nailazio na velike osude javnosti zbog svoje nebrige za život svojih ljubimaca. Ovog puta reč je o njegovom Savana mačku, po imenu Sushi koji je nestao na skoro čitavih mesec dana!

Jus je objavio niz fotografija na svom Instagram profilu gde je podelio radosne vesti sa fanovima – Sushi je ponovo kod kuće i na sigurnom! “Pre skoro mesec dana, moj drugar Sushi je odlučila da pobegne, nakon što su prošle nedelje od kad smo Hailey i ja počeli da gubimo nadu da naše bebe više nema,” započeo je Jus u opisu objave. “Juče smo dobili poziv da je neko pronašao našu bebu… bila je miljama i miljama daleko! Bio je veoma mršav i tužan, ali sad je kod kuće na sigurnom! Hvala Bogu što ga je čuvao,” zaključio je Justin.

Na društvenim mrežama oglasila se i žena koja je pronašla Sushi i bila je u potpunosti oduševljena, ali i iznenađena što je ljubimac Justina Biebera završio upravo u njenom dvorištu. “Pogodite ko je ušetao u moje dvorište prošle noći? Moj najbolji prijatelj i nisam imala pojma šta je to bilo ili ko je to bio,” napisala je Sandy u svojoj objavi na društvenim mrežama. “Ne mogu da zamislim kroz šta je Sushi prošao kroz ove tri nedelje uzduž i popreko kroz planine Beverly Hillsa. Tamo je toliko divljih životinja u kanjonu i ne mogu da verujem da je preživeo, dodala je Sandy.

Pročitajte još  Tužbe samo stižu: Biebs pod istragom zbog napada glavom, očevidci ga brane!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.