Justin Bieber: Plakao sam zbog filma o Amy Winehouse! (video)

2E2BA62500000578-3307081-Big_fan_ustin_Bieber_has_revealed_he_also_had_a_good_sob_recentl-a-17_1446822036416

Justin Bieber ne stidi se toga da prizna kako ume da bude vrlo emotivan pa nam je sad otkrio kako je plakao gledajući novi dokumentarni film o tragično preminuloj britanskoj muzičarki Amy Winehouse.

https://youtu.be/R3DjpArmuG4

Jus je gostujući u šou komičara Alana Carra ispričao da je su njegove suze nakon nastup na MTV VMA bile iskrene i da je kako kaže, “Plakao kao devojčica”. “Bilo je to zaista previše čoveče. Prvi put sam nastupao na televiziji nakon tri godine ili tako nešto i bio sam jako nervozan i samo sam žele oda sve prođe kako treba. Dobio sam ovacije i to što me prihvataju je jako lep osećaj.” Kad ga je voditelj upitao da kaže kad je poslednji put plakao, Jus je ispričao da se to desilo tokom gledanja filma o Amy koja je preminula 2011. godine, neposredno nakon koncerta koji je održala u Beogradu. “Jako me je pogodilo. Znate već kako se sve završilo a taj čitav film je bio toliko depresivan. Čoveče, ona je bila tako talentovana. Njen glas bio je neverovatan.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Inspiracija: Biebs objavio preko 20 fotki na Instagramu za sat vremena, nikome ništa nije jasno!

One thought on “Justin Bieber: Plakao sam zbog filma o Amy Winehouse! (video)

  1. BEOGRADDD, znaci cim sam ovo procitala, otisla sam na gugl i ukucala ”Amy Winehouse wikipedia” i trazila gde to pise. Znaci i Justin je gledao to, hmm 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.