Justin Bieber objavio svoju seriju, novu pesmu i najavio datum izlaska albuma!

Protekla noć bila je prilično burna za Beliebere! Posle izuzetno duge pauze, Justin Bieber vraća se na scenu, a nakon što je predstavio svoj singl “Yummy“, on je sad objavio datum izlaska svog novog albuma, novu pesmu, ali i dokumentarac, gde je prva epizoda besplatna za gledanje na YouTubeu!

Počnimo ipak od onog najvažnijeg, a to je izlazak novog albuma! On stiže već 14. februara, a nosi naziv “Changes” (Promene), koji nam deluje sasvim logično. Njega i ne bi trebalo objašnjavati, s obzirom na sve što se Justinu desilo od 2015. pa naovamo. Ovaj album već je u pretprodaji, a svi koji ga kupe, odmah će dobiti i njegovu pesmu koju je on snimio sa Kehlani. Na našu sreću, ona je već dostupna i na YouTube-u i nosi naziv “Get Me”. Nova era donela je i novi font, pa očekujte i tonu mercha sa ovako stilizovanim slovima kao na naslovnici albuma!

Kad je reč o seriji, “Justin Bieber: Seasons” takođe je od sinoć na YouTubeu, s tim što su objavljene četiri prve epizode, od kojih je samo prva dostupna za besplatno gledanje. Za sve ostale, neophodna je pretplata, prenosi Billboard. Nove epizode biće objavljivane dva puta nedeljno, a nije jasno hoće li one vremenom postgjaati besplatne. Tema serije je Jusov povratak muzici, a u prvoj epizodi vidimo ga kako sa Hailey odlazi da poseti svoj rodni grad Stratford, pa čak i zgradu u kojoj je živeo. Njega takođe možemo videti u studiju i čuti delove nepoznatih pesama, pa možda neke od njih završe i na albumu!

Pročitajte još  Famoza music chart #36 - glasaj za tri omiljene pesme svakog dana!

Ono što je interesantno jeste da je Biebs bio spreman da rizikuje – Scooter Braun gotovo da nije učestvovao na razvoju ovog albuma, dok je sa druge strane tu bila Hailey koja i sama kaže da se uopšte ne razume u muziku. Biebs ipak kaže da je njemu bilo zabavno da ona bude tu, i da se odlično zabavljao dok je radio. Fandom je pomalo zabrinut nakon objavljivanja pesme “Yummy” koja nije tako sjajno prošla, pa se nadaju kako je ostatak album kreativniji i da se ne svodi samo na ljubavne pesme o Hailey, već da ima dubinu poput “Purpose”. U međuvremenu, uskoro u prodaju kreću karte za njegovu američku turneju, pa se čini da će ubrzo biti poznati i planovi za Evropu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jana nam šalje kviz o svom heroju, Justinu Bieberu!

3 thoughts on “Justin Bieber objavio svoju seriju, novu pesmu i najavio datum izlaska albuma!

    1. Odlično pitanje! Nama se čini da bi ga organizator iz Zagreba rado zvao s obzirom kako je sve prošlo prošli put, ali za Srbiju je veliko pitanje. Pokušaćemo da saznamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.