Od zimske idile do nasilja: Justin Bieber objavio muzički spot za pesmu “Honest”!

Zvanični muzičku spot za pesmu Justina Biebera, “Honest”, objavljen je u četvrtak na njegovom zvaničnom jutjub kanalu. Na snimku, pevač i njegov saradnik Don Toliver su viđeni kako uživaju u putovanju po snegu dok provode vreme zajedno. Idilična ekskurzija ubrzo postaje nasilna kada neki ljudi napadnu grupu koja je uživala u zimskom raspustu.

Muzički spot počinje tako što Justin zloslutno zuri u kameru dok nosi jarko crvenu skijašku masku. Pevač kasnije drži snežnu kuglu, a kamera zumira i prikazuje ga kako vozi motorne sanke sa svojom devojkom. Zatim počinje da peva prve redove pesme dok pleše u ledenom šumskom pejzažu. Nakon što je Don Toliver proveo malo vremena za upravljačem svog vozila, pevač je viđen kako se zbližava sa svojom partnerkom.

Par je zaustavio svoje motorne sanke nakon što je naišao na leš čoveka koji je podlegao hipotermiji. Još jedan pojedinac je iskočio iz žbunja iza mrtvog čoveka i počeo da puca na grupu, iako je Justinova partnerka uzvratila. Par se kasnije branio od nekoliko drugih napadača dok su plesali u snežnom pejzažu videa. Iako je Biebs na kraju pogođen u butinu, reper mu je ponudio nešto što je izgledalo kao džoint, a on se dugo vukao dok je ležao u snegu.

Par i njihovi partneri su nastavili da provode vreme oko vatre, gde je Don grejao ruke, dok je Justin uživao u malo više marihuane.

Pročitajte još  Laži na kvadrat: Mediji objavili kraj "Jelene" a oni prethodno veče proveli zajedno!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.