Justin Bieber o svom hapšenju: Sramota me je

Justin Bieber ima policijski dosije i to će ga pratiti čitavog života. Ipak, on isti tako ima hrabrosti da se suoči sa tim, što je učinio i sad, na sedmu godišnjicu svog hapšenja u Majamiju. On je svoje tadašnje ponašanje opisao kao sramotno i nesmotreno, iako je ranije tvrdio da ništa loše nije uradio.

Tog 23. januara 2014. godine, Justin je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i to tokom trka ulicama Majamija. To nije bilo sve, jer on pritom nije imao vozačku dozvolu, i opirao se hapšenju. Na kraju, ispostavilo se da on u sebi ima i tragove droge, ali da nije pijan.

“Pre sedam godina na današnji dan bio sam uhapšen, to mi baš i nije bio najsvetliji momenat”, piše Biebs na Instagramu uz fotku gde ga vidimo kako izlazi iz zatvora nakon što je platio kauciju. “Nisam ponosan na taj period, bio sam nesrećan, zbunjen, ljut, pogrešno usmeren, neshvaćen i ljut na boga.”

On se čak i našalio na svoj račun, pa kaže i da je na sebi imao previše odeće od kože za tako vreo grad kakav je Majami. Biebs je inače prošao prilično dobro u čitavom slučaju jer je priznao da je kriv, pa mu je kazna smanjena na odlazak na terapije, edukaciju i plaćanje kazni.

Pročitajte još  Drugačiji, bolji Justin: Izvinite na psovkama, bio sam jako nervozan!

Famoza se dobro seća tog vremena, jer svaka loša vest o Justinu o kojoj smo tad pisali za jedan drugi portal izazivala je bujicu negativnih komentara na naš račun, a fandom je odbijao svaku pomisao da je on kriv za nešto. Zato je i važno što Justin poslednjih godina stalno govori da je činio stravične greške za koje nema opravdanja.

To što je on uopšte živ i srećno oženjen njegova je najveća pobeda, bez obzira što se isto tako čini da mu je popularnost sad na silaznoj putanji.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.