“Nova era”: Justin Bieber najavljuje novu muziku već sledeće nedelje!

Justin Bieber je u februaru objavio novi album nakon godina i godina pauze od muzičkog sveta – pevač je očigledno uhvatio zalet kao nekada, pa ako ste mislili da će i posle “Changes” uslediti pauza od više godina, imamo srećnije vesti! Jus i njegov menadžer Scooter Braun ostavili su tvitove i Instagram postove koji vrlo očigledno poručuju da se Jus neće zaustaviti na “Stuck With U” i novom albumu “Changes”, već je nova muzika očigledno već i snimljena!

Naime, priče o novom singlu i novom albumu usledile su kada je Justin pre dva dana objavio misteriozan tvit i Instagram post sa opisom “Jedna nedelja” – ovako se uglavnom najavljuju novi singlovi, tako da nema sumnje da će on sledeće nedelje objaviti novu pesmu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 week

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Jus je objavio i sajt pod nazivom “jbsoon”, što takođe govori da on započinje novu eru u svojoj karijeri, a da sve bude još više jasno, Scooter Braun je objavio hešteg “kreće nova era”!

Još jedan trag koji je pevač ostavio je objava sa opisom “Won’t let u go”, što bi mogao biti neki njegov drag stih, ili možda naslov pesme.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Won’t let u go

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Novi album biće i Jusova prilika da “popravi prosek”, jer je album “Changes” na zvaničnoj Metacritic stranici, koja sakuplja sve ocene kritičara i fandoma, dobio svega 57 bodova od 100, skoro pa nedovoljno da se nazove i prosečnim albumom. Sa preko 800 negativnih kritika publike, skor publike mu je još niži – tek 5,3.

Pročitajte još  Mediji tvrde da Selena ismeva Hailey i Justina: "On je sebičan i nezreo, a ona je niža liga u odnosu na nju!"

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on ““Nova era”: Justin Bieber najavljuje novu muziku već sledeće nedelje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.