Justin Bieber najavio novu muziku i pozvao Toma Cruisea na dvoboj!

Justin Bieber je često imao pažnju medija kada je radio najluđe stvari i pisao najluđe tvitove, sećamo se kada je, recimo, tvitovao kako je lud za Post Maloneom toliko da će pustiti kosu i bradu do poda! Justin je i dalje jako kreativan na Twitteru kada pominje zvezde, pa je ovoga puta upotrebio Toma Cruisea za šalu koja je privukla dosta pažnje!

„Želim da izazovem Toma Cruisea na borbu, ako ne prihvatiš, Tome, uplašen si i to neće niko da ti zaboravi. Ko želi da započne borbu? Dana White?“ napisao je Jus i na kraju tagovao Dana koji ima prilično mnogo iskustva u mečevima! Naravno, niko nije poverovao da će njih dvojica stvarno stati u ring zajedno, ali su na Twitteru nastale razne šale i poređenja Jusa i Toma i kako bi ova borba mogla da ispadne!

Justin je, između ostalog, najavio i novu muziku i njome posebno obradovao fanove! „Stiže još muzike, srećna nedelja“ napisao je on.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Još samo tri dana: Zavirite na probe za "Purpose" turneju!

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.