Justin Bieber na jesen objavljuje svoj dezodorans!

Justin Bieber je možda sve sporiji kada je u pitanju snimanje muzike i želi da se tome posveti kasnije, ali to ne znači da se pevač povlači iz javnosti i da ne kreira apsolutno ništa! Justinov rad ispoljava se kroz njegov modni brend Drew House, a Jus se neće zaustaviti na tome, već planira da objavi i sopstveni dezodorans!

Naime, Justin Bieber postaje sve više zainteresovan za modu kao i njegova supruga, manekenka Hailey, pa je sada osim svoje odeće odlučio da ima i svoj miris! Najnoviji dezodorans po Justinovoj želji radio je Schmidt’s Naturals, kompanija koja se inače bavi proizvodnjom isključivo prirodnih dezodoransa koji su na dobrom glasu.

„Spremni za ’ovde i sada’… nova saradnja sa Schmidt’s Naturals stiže ove jeseni“ napisao je Justin na Instagramu, i time potvrdio da je naziv njegovog dezodoransa „Here + Now“, odnosno „ovde i sada“. „Ovde i sada za mene znači biti prisutan u svakodnevnom životu. Počeli smo kao ime, sada smo kao pokret. Pokazali smo da prirodno zaista uspeva, a smatramo da saradnja sa Justinom govori o tome koliko smo se prošili“ ispričao je vođa kompanije Schmidt’s Naturals.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Justin Bieber deli komplimente Sofiji Richie, Belieberke odmah krenule da je vređaju!

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.