Justin Bieber je istetovirao lice i konačno možemo da vidimo kako to izgleda!

Justin Bieber je istetovirao lice i konačno možemo da vidimo kako to izgleda!

Nažalost, tetoviranje više ne poznaje granice, do te mere da zvezde kojima polako ponestaje mesta na telu sad tetoviraju čak i lice. Toj grupi se ne tako davno pridružio i Justin Bieber, ali tek sad možemo da vidimo kako to tačno izgleda jer je ovaj crtež na sreću ipak prilično dobro sakriven.

Naime, tatu majstor Jonboy koji je radio tetovažu Jusu još u novembru, objavio je na svom Instagramu fotku koja otkriva kako ona izgleda. Smeštena odmah iznad desne obrve, tetovaža je u stvari reč “Grace” (Milost), već u skladu sa Jusovom posvećenošću crkvi i vrednostima koje promoviše duhovni život.

I Jonboy podržava Jusov izbor, pa je sliku potpisao rečima, “2018. je bila naporna za mene, i kad je reč o tetoviranju i kad je reč o poslu sa kojim sam verovao da se nikad neću suočiti. Hvala mojim klijentima koji su mi postali najbolji prijatelji. Sve vas volim. Božja milost je dovoljna u našoj slabosti i zahvaljujući božjoj ljubavi ovde smo i u 2019. godini.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Justin Bieber je istetovirao lice i konačno možemo da vidimo kako to izgleda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.