Justin Bieber iznenadio fanove sa šest novih pesama

Justin Bieber nas je ponovo iznenadio sa novom muzikom. Ovih šest novih pesama, objavljenih kao ‘EP’, prate izdanje njegovog šestog albuma od šesnaest pesama ‘Justice’. Ovaj ‘EP’ nazvao je ‘Freedom’, pa hajde da vidimo koje su sve to pesme uključene.

Pop pevač Justin Bieber, 27, juče je na Uskrs objavio na svom Instagram profilu sliku sa screenshotom njegovog Iphone notepada na kom je pisalo ‘Freedom’. Ispod objave je napisao da je neočekivani ‘EP’ dostupan na svim platformama. Jedna od pesama zove se ‘We’re In This Together’ u kojoj govori o prolasku kroz teška vremena i naizgled aludira na policijsku raciju koja se dogodila u njegovom domu u Los Anđelesu 2014. godine. Ta racija je dovela i do hapšenja jednog čoveka.

Njegovu instagram objavu možete pogledati ispod:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Ostale pesme na ovom novom ‘EP’ uključuju – ‘Freedom’ (ft. BEAM), ‘All She Wrote’ (ft. Brandon Love i Chandler Moore), ‘Where You Go I Follow’ (ft. Pink Sweats, Chandler Moore i Judah Smith), ‘Where Do I Fit In’ (ft. Tori Kelly, Chandler Moore i Judah Smith) i ‘Afraid to Say’ (ft. Lauren Walters). Ove nove pesme možete poslušati ispod:

Pročitajte još  Šta Selena Gomez planira za današnji rođendan Justina Biebera?

Ovo je za Justina odličan korak unapred posle celokupnog skandala koji se desio nakon što je objavio album ‘Justice’. Kao što smo već pisali o tome, publika ga je napala zato što je u nazivu albuma ‘Justice’ napravio identičan oblik slova T kao i francuska grupa Justice. Njegov tim je naime poslao e-mail grupi Justice kako će njihov logo koristiti za neki ‘projekat’, ali niko nije pomenuo ni novi album ni da će se on zvati baš ‘Justice’. Zvog svega toga Justin je dobio razne tužbe, ali izgleda da se sve to polako smiruje i da će publika sada uživati u novim pesmama.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

One thought on “Justin Bieber iznenadio fanove sa šest novih pesama

  1. Pesme su vrh, album jedan od najboljih. Trenutno mi je omiljeni od svih njegovih 😀 mada stvarno obozavam i believe i purpose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.